Få hjälp med din personliga stil

Att både älska mode och samtidigt skapa sig en egen personlig stil är vad många gör och vill. Trender kommer och går och vissa är mer i din smak än andra.

Mode är också kul, kan vara utmanade och ett sätt att ta ut svängarna. Kläderna ska spegla dig och din personlighet, vara bekväma och dessutom anpassade efter din livsstil. De är till för att bejaka dig och således visa upp dina bästa sidor.

Låt kläderna göra jobbet

Utbudet av kläder och mode är stort och det är lätt att man köper samma typ av kläder om och om igen. Garderoben har en tendens att vara i en färgskala, samma sorts skärning och liten variation. Du klär dig dag in och dag ut i uppsättningar som liknar varandra.

Men du kan få hjälp! Med Personal Styling-tjänsten Erington får du stöttning med att hitta din bästa version av dig själv. De tar hänsyn till din livsföring, din kroppsform, vad du jobbar med, budget, med mera. Tillsammans går ni igenom vad som är målet med förändringen och hur du kan förbättra din image med kläderna. Skapa dig en ny garderob och en ny personlig stil – låt kläderna göra jobbet.