Snygga jackor för NHL-supportern

Du kanske är ett stort fan av hockey eller bara gillar sportiga jackor med häftiga loggor. Det har länge varit en trend där sporter som baseball och NHL-hockey har influerat modebranschen.

Du behöver inte längre vara hockeysupporter för att gå omkring med en jacka som är designad med inspiration från NHL. För dig som verkligen älskar hockey kan det vara det ultimata klädesplagget.

En jacka för olika sammanhang

NHL-jackan finns i olika varianter. Det finns med logga från alla NHL-lag och har du inte en favorit i den amerikanska hockeyserien kan du välja en jacka som faller dig i smaken. Förutom att du kan ha på dig jackan till träningen och sticka ut kan den även passa i andra sammanhang. Jackan kan passa som ett avslappnat alternativ till skolan eller jobbet. Du kan ha på den oavsett om ditt lag vunnit eller förlorat och visa ditt stöd i vått och torrt.

Ta en promenad i parken eller ha på dig jackan under shoppingrundan och känn dig avslappnat bekväm. Du kan hitta en NHL-jacka i olika storlekar och design.

Hitta perfekta NHL-jackan online

På nätet har du tid att i lugn och ro klicka dig runt och hitta olika jackor som passar dig. Du kan handla här och det finns förutom jackor även kepsar, halsdukar och matchtröjor.