Stråhattens betydelse i dagens mode

En stråhatt är en accessoar som har en lång historia. Strå och korg är material som människor har använt i tusentals år för att skapa olika klädesplagg och tillbehör. Det som är så intressant med stråhatten är att den aldrig verkar bli omodern. Under årets soliga dagar fungerar det alltid att bära en stråhatt och med den kommer du dessutom att se elegant och trendig ut.

Den tidlösa hatten

Stråhatten är lika modern nu som när den slog igenom i Europa under mitten av 1800-talet. Stilen på stråhatten ser givetvis något annorlunda ut idag, men varierar också beroende på vilken del av världen du befinner dig i.

En stråhatt kan beställas på nätet om du vill ha ett bra utbud av snygga modeller. Både män och kvinnor kan bära stråhatt. Det är en accessoar som passar bra på stranden men också på en sommarfest. Den är en perfekt detalj som passar till de flesta outfits och med ett band runt hatten blir den extra festlig.

Men en stråhatt är inte enbart snygg. Den ger dig också ett viktigt skydd från solen. Du bör alltid skydda ansiktet och ögonen från solen och med en snygg stråhatt blir det enkelt.