Vackra läppar till din outfit

När du ska klä dig inför ett speciellt tillfälle eller helt enkelt bara vill vara extra fin till vardags finns det flera saker du kan göra för att toppa din outfit. I följande text kan du läsa mer om hur du kan tänka för att sminka dig på ett sätt som matchar dina kläder.

Läppstift, läppglans och läppenna

Många lägger mycket krut på sin ögonsminkning. Men det många då glömmer bort är att läpparna är minst lika viktiga för helhetsintrycket. Om du har en enklare sminkning kan du till exempel använda ett läppstift med en klar färg för att läpparna ska bli en färgklick. Är du ute efter en mer vardaglig sminkning kan du använda ett läppglans. Förutom att det finns läppstift i olika färger och läppglans kan du använda en läppenna som matchar läppstiftet för att rama in läpparna ytterligare.

Köp nytt smink

Behöver du fylla på sminksamlingen kan du handla på nätet för att få tag på smink från olika varumärken. Till exempel Maria Åkerberg, Bare Minerals och Clarins. Förutom att du hittar olika produkter för läpparna hittar du även andra typer av smink. Dessutom har de ett bra utbud av hudvård för alla hudtyper.