Vintern är i antågande – skaffa en varm jumper

Den kalla vintern är på väg, vilket betyder att det är dags att börja tänka på din vintergarderob. En varm tröja är en viktig del av dina vinterkläder och det finns några saker du bör tänka på när du väljer en.

Material och passform

För det första, se till att hitta ett material som håller dig varm. Ull eller kashmir håller dig varmast, men om du är allergisk mot ull eller letar efter ett mer budgetvänligt alternativ kommer akryl eller polyester också att göra susen.

För det andra, överväg passformen. En för löst sittande jumper kommer ha hål som släpper in kall luft och gör att du inte håller dig varm. Om jumpern däremot är för tight kan den stänga av cirkulationen. Se även till att finna en passform som smickrar din kroppsform.

Överväg färg

Slutligen bör du också ta hänsyn till färg. Mörka färger kommer till exempel att absorbera mer värme än ljusa färger. Så om du tenderar att känna dig kall lätt, välj en mörkare nyans.

Med dessa riktlinjer i åtanke kommer du säkert att hitta den perfekta varma tröjan för att ta dig igenom vintern. Det finns massor av varma och snygga jumprar att välja på beställ via nätet för att känna dig både varm och snygg i vinter.