Skapa en jämnare siluett av din kropp

Det är svårt att hitta kläder som sitter bra, men det finns många sätt att komma i kläder med bra passform, samtidigt som de framhäver din figur på ett bra sätt.

Lär känna till din egen kroppstyp

Det finns flera olika sätt att beskriva våra olika kroppstyper, till exempel genom att tala om timglaset, äpplet, päronet eller glasstruten. Oberoende av vilken kroppstyp du har, kan du göra underverk med din figur genom att klä dig på ett sätt som framhäver dig och din kropp på bästa sätt. Är du äpple eller päron?

Om du känner igen dig som det droppformade päronet, gör du rätt i att klä dig i överdelar som har intressanta mönster och detaljer. Du kan lära dig mera om hur de olika kroppstyperna hänger ihop med din egen hälsa. Den bästa kosten och träningen för din kroppstyp.

Om din kroppstyp exempelvis påminner om en glasstrut med smala höfter och breda axlar, gör du rätt i att välja kläder som minimerar bröstarean, definierar midjan och accentuerar dina höfter.

Letar du efter kläder som passar just din kroppstyp? Det är enkelt att hitta effektfulla shapewears av toppkvalitet, garanterat passande för alla.