Seglarmodet idag

Den största skillnaden mellan seglarmode förr och nu är att kläderna som finns idag är mer praktiska och att utbudet är större. Förr var seglarmode mer klassiskt och det fanns inte särskilt stor variation inom konceptet. Idag tas plaggen fram dels för att vara flexibla och skydda mot väder och vind, dels vara snygga att bära.

Kläder för segling

De kläder du bär när du seglar ska vara praktiska och bekväma att bära. Det finns seglarkläder för alla väder och du kan därför hitta allt från underställ till huvtröjor, jackor, shorts och byxor. På fötterna är det viktigt att du bär rejäla skor som inte är för hala och tål väta bra. Därför finns det olika varianter av seglarskor och seglarstövlar. Sist men inte minst finns det accessoarer såsom handskar, kepsar och hattar. Du kan köpa kläderna i olika storlekar vilket innebär att du kan hitta kläder som sitter bra.

Köp nya seglarkläder

För att du ska få ut så mycket som möjligt av din segling är det viktigt att du har bra kläder. Du kan shoppa i denna butik om du vill få tag på snygga och funktionella seglarkläder på nätet. Att handla online är enkelt och smidigt eftersom du hittar allt på samma ställe och får hem kläderna efter ett par dagar.