Klassiska jeansmärket Levi’s

Något som det flesta kanske har eller har haft i sin garderob är ett par jeans från klassiska jeansmärket Levi’s. Det var den tyskfödde Levi Strauss som 1853 började tillverka arbetskläder. Till en början så var de tillverkade i kanvas men gick över till det mer slitstarka tyget denim. Idag så kan vi se mängder med olika modeller från Levi’s.

501 är nog den mest klassiska jeansmodellen som skapats och har förmodligen funnit i de flestas garderober någon gång. Jeans är ett tacksamt plagg som kan både användas till vardags och till fest. Det går även att hitta vintage plagg från det glada 80-talet. Kolla in denna kollektion och se om det är något som du kan tänkas köpa och använda dig av. Är man ett fan av Levi’s kläder så kan detta vara något som man bara måste ha i sin garderob för att minnas tillbaka till en svunnen och fantastisk tid.

Förutom de klassiska jeansen som utmärker Levis så har kollektionen utökats med en massa andra plagg. Så klart så är jeansskjortan och jeansjackan hängt med länge men det finns även hoodies, linnen och t-shirts. Det går att fylla upp nästan en hel garderob enbart med plagg från Levi’s om man så skulle vilja. Visst är det roligt att variera sig och även har andra märkesplagg som man kan kombinera med sina Levi’s plagg. Köp det som du känner passar in i din livsstil och i din garderob.

About