Allt om street wear

En modestil som är populär bland ungdomar är street wear modet, eller street style som det också heter. Det här är ett mode som känns igen med dess djärva anda som blandas med en avslappnad klädstil. I denna artikel får du en kort genomgång på vad modet innebär och hur du kan få tag på kläder om du gillar klädstilen.

Från gatorna

Precis som klädstilens namn redan har berättat så är klädstilen inspirerad från det mode vi kan se ute på gatorna. Framför allt i förorterna. Plaggen får gärna vara löst sittande och vara någon storlek större än vad du vanligtvis bär. Kläderna får gärna komma från ett känt klädmärke och ha synliga loggor. För att toppa din utstyrsel ska du ha en huvudbonad i form av en keps eller mössa, solglasögon och smycken i form av kedjor. För att bära upp street stilen ska du inte vara rädd för att sticka ut i mängden.

Shoppa nya street wear kläder

Nu när det vet vad klädstilen innebär är det dags att du får veta vart du vänder dig för att shoppa street wear. Du kan till exempel ta en titt online efter en butik som säljer street wear online. Sedan finns de också i fysiska butiker.