Betydelsen av mode

Mode speglar inte bara själva kläderna, det visar också viktig historia i samhället och livet på den tiden. Altoros är en sida för dig som absolut älskar mode eller för dig som vill forska om förr och nutida mode. Här kan du läsa allt om mode och trender och hur de utvecklas än idag.

Korsetter trendiga igen

Om vi tittar tillbaka i tiden har dessa varit otroligt populära och synts överallt. Med tiden har de försvunnit lite för att nu komma tillbaka igen. Vi kan se korsetter i nästan alla klädbutiker idag och ser ofta modeller och influensers bära dem på sociala medier.

Plagget är ett väldigt sensuellt sätt att klä sig I och formar kroppen på ett väldigt fint sätt. Det fungerar både som underkläder men också som ett plagg till festligare event, exempelvis till en snygg kjol eller ett par snygga jeans. En sexig korsett hjälper till att få till den där timglasformen som många är ute efter och hjälper till att ge en feminin look.

Är du sugen på att själv införskaffa dig en korsett erbjuder denna sida ett brett urval av dessa för exempelvis waist training, underkläder eller bara ett fint festplagg.