Mode för dig som supporter till Liverpool FC

Fotbollssäsongen är igång för fulla muggar och inte minst borta på de brittiska öarna. Platsen som verkligen kan slå sig för bröstet som sportens huvudland.

Det var nämligen där som den första organiserade bollen sparkades i rullning och sporten har blivit en stark tradition i länderna – och inte minst i Sverige. Trots att den brittiska fotbollen är hundratals mil i fågelväg bort från oss har den blivit väldigt inflytelserik.

Allt startade med Tipsextra

I slutet av 60-talet blev brittisk fotboll plötsligt tillgängligt att se på genom svensk tv. En match i veckan och alltid på lördagar. På den tiden gick det knappt att se vår egen, svenska fotboll på tv-apparaterna och därför har den brittiska verkligen etsat sig fast hos oss. Ett av lagen som blev enormt populärt var dessutom Liverpool FC, och som i dag är ett av de engelska lagen med flest svenska supportrar.

Klä dig som en tvättäkta LFC-supporter

Givetvis vill du som fotbollssupporter visa dina rätta färger. Därför ska du spana in Sam Dodds breda sortiment när det kommer till Liverpool-prylar. För visst vill du smälta in med dina likasinnade? Oavsett om det är på den svenska sportbaren, hemma i tv-soffan eller kanske på plats borta i nordvästra England.