Sommarens badmode

Vi är i början på maj och snart så stundar dagen då vi beger oss till stranden för årets första dopp. Av erfarenhet så vet vi att tiden går fort och det kommer inte att dröja länge förrän vi ligger på stranden och njuter av solens strålar. Sommarens badmode bjuder på mycket pastell men också retrovibbar. Vi kommer säkert se badkläder i alla möjliga färger denna sommar.

För honom

När det kommer till badshorts så har vi hittat det hetaste just nu hos decisive-beachwear.com. Där kan du hitta förutom badshorts även göra dina shorts än mer personliga genom att få dina initialer broderade på shortsen. Modellen är klassiska badshorts i bra kvalité. De finns i flertalet färger och med mönster som ananas, flamingo och palmer för att nämna några av de mönster som finns. Oavsett vilken modell av shorts som du väljer kan du lägga till något personligt broderat på dina shorts.

För henne

När vi tittar på badmodet för henne så ser vi mycket pastellfärgat men också retro som prickar, rände och volanger. Men det kan också vara raka former och det så klassiska mönster för förr som kommit tillbaka. Man kan se att säsongens badmode går hand i hand med andra modetrender. Den höga bikinitrosan har varit med förr och verka bli lika trendigt i år. Lägg till en topp som är enaxlad så här du hemma och oerhört trendig. Det handlar mycket om strandaccessoarer också. Varför inte en stråväska och accessoarer med guldlook så är det fullbordat.