Städa ur smyckeskrinet

Som kvinna så kan det bli en hel del smycken som man skaffar sig genom åren som går. Det kan vara skönt att städa ur smyckeskrinet med jämna mellanrum. Smycken är en av de accessoarer som används mest regelbundet och det kräver ganska mycket av den varan så man kan mixa och matcha sin outfit.

Sälj dina smycken som du inte använder

Om du har mycket smycken i guld så kan du sälja dessa för att få pengar att köpa nya juveler. Du har säkert en del frågor om hur detta går till och hos guldpost.se så har de satt ihop en sida med svar på de vanligaste frågorna som kan uppstå då man planerar att sälja sitt guld.

Om du inte skulle få svar på din fråga där så kan du antingen ringa eller skicka ett e-post med din fråga till företaget. När du fått mer kött på benen så kanske du beställer en guldpåse för att skicka in ditt guld för att få det värderat. Från det de har fått ditt guld så får du betalt inom 24 timmar.

Anordna en bytardag med väninnorna

Det går också utmärkt att bjuda in dina vänninor till den dag då ni kan byta smycken mellan varandra. Bjud på något gott och gå igenom de smycken som ni inte använder. Vem vet, kanske någon tycker om något av dina smycket och vice versa. Alla blir glada och nöjda och man får en trevlig stund tillsammans samtidigt som man får något eller några nya smycken att lägga i sitt smyckeskrin. Se till att bjuda på något då vänninorna dyker upp. En välkomstdrink är alltid trevligt. Du kanske inte behöver bjuda på mat, men något tilltugg som snittar är alltid välkommet.

Ett välstädat smyckeskrin