Storstädning bland accessoarer

Det kan lätt bli att man bara köper nytt och aldrig städar blad sina accessoarer. Det kan bli mycket smycken och annat som aldrig används. Det kan finnas en fördel att någon gång per år gå igenom det man har i sitt smyckeskrin men också andra accessoarer. Det kan vara väldigt befriande att få rensa ut saker som aldrig används.

Har du dessutom guldsmycken som aldrig används så kan du få pengar för dessa. Sälj ditt guld på nätet kan göra att du får reda pengar att köpa dig något nytt. Smycke eller annan accessoar kanske inte spelar så stor roll. Om du gjort denna storstädning och dessutom tjänat en slant på det så kan du vara värd något nytt. Lägg dina smycken som du vill sälja i en hög och de andra i en annan. Smycken som ska kastas lägg de i en separat hög eller släng på en gång.

Det finns ingen anledning att samla på sig saker som man aldrig använder. Det gäller att vara krass mot sig själv och fundera på vad som kan vara värt att spara och vad som kan säljas iväg. Även smycken som inte är ädelmetall kan det finnas ett visst värde i. Så klart inte lika mycket som dina guldsmycken.